20 de ani de la inaugurarea companiei locale de vanzari Danfoss

Compania daneza a deschis reprezentanta locala Danfoss SRL in 1996. In 2006, 10 ani mai tarziu, Danfoss deschidea si prima linie de productie in Romania, pentru module de termoficare si schimbatoare de caldura, cu desfacere atat pe piata interna, cat si in export, in tari precum Austria, Rusia si Turcia.

- 3 noiembrie 2016 De către Danfoss Incalzire

Danfoss, unul dintre liderii globali in dezvoltarea de solutii pentru eficientizarea consumului de energie, a sarbatorit pe 3 noiembrie, 20 de ani de la inaugurarea companiei locale de vanzari. Compania daneza este unul dintre liderii globali pe piata mondiala in dezvoltarea tehnologiilor moderne pentru optimizarea consumului de energie in domenii cheie, precum: infrastructura, alimentatie, eficienta energetica si solutii pentru protectia mediului inconjurator.


Compania daneza a deschis reprezentanta locala Danfoss SRL in 1996. In 2006, 10 ani mai tarziu, Danfoss deschidea si prima linie de productie in Romania, pentru module de termoficare si schimbatoare de caldura, cu desfacere atat pe piata interna, cat si in export, in tari precum Austria, Rusia si Turcia.

"Am inceput cu 4 angajati si acum suntem 144. Multi dintre colegii mei au acum nu doar responsabilitati locale, ci si regionale si chiar globale. Prin competentele, eforturile si energia lor, prin devotament si loialitate au contribuit si contribuie la succesul Danfoss", a mentionat Laura Iosif, Head of Global Services, Regiunea EER, Danfoss, in discursul de deschidere.Prezent la eveniment E.S. Domnul Karsten Vagn Nielsen, Ambasadorul Regatului Danemarcei in Romania a precizat: "Danfoss se remarca in rolul de promotor al relatiilor romano-daneze. Iar noi, ca reprezentanti ai Danemarcei, suntem mandri ca putem sa impartasim aceasta poveste de succes."

In ceea ce priveste directiile de dezvoltare ale companiei daneze, Adam Jedrzejczak, Presedintele Regiunii EER, Danfoss, a declarat "Ne concentram pe domeniile care fac diferenta pentru clientii nostri si confera Danfoss potentialul maxim de crestere. In prezent, Danfoss investeste in accelerarea procesului inovator si dezvoltarea capacitatii de inovare".

In fiecare an Danfoss investeste peste 4% din veniturile companiei in activitati de cercetare si dezvoltare pentru a gasi solutiile viitorului. In medie, in Danfoss este patentata o noua inventie in fiecare zi.

Scurt istoric Danfoss

1933 - Mads Clausen fondeaza in Nordborg,Danemarca compania Danfoss si lanseaza primul robinet de expansiune pentru sistemele de refrigerare
1943 - Danfoss patenteaza si lanseaza pe piata primul robinet termostatic pentru radiatoare
1952 - Sunt lansate pe piata Compresoarele ermetice Danfoss pentru refrigerare si congelare
1964 - Danfoss incepe productia motoarelor hidraulice pentru utilaje agricole si constructii
1968 - Se incepe productia in masa a convertizoarelor de frecventa.
Date Danfoss 2016
Companii de vanzari in 120 de tari
62 de fabrici in 20 de tari
23.400 de angajati la nivel global
1.381 familii de produse patentate.

In imagine, E.S. Domnul Karsten Vagn Nielsen, Ambasadorul Regatului Danemarcei in Romania

 

danfoss_comunicat_presa_karsten_vagn_nielsen

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație