11 îmbunătăţiri ale robinetelor de echilibrare automată ASV

738x415_ASV Ce faceți cu un produs utilizat în mod frecvent și care funcționează bine? Îl păstraţi aşa cum este? Sau îl faceți chiar mai bun? Din moment ce noi întotdeauna construim viitorul, inginerii noştri au creat o nouă generaţie de robinete de echilibrare automată ASV. Rezultatele? Nu mai puţin de 11 îmbunătăţiri pentru a vă face munca mai uşoară!

- 25 aprilie 2016 De către Danfoss Heating

Echilibrarea automată asigură echilibrul hidraulică

Robinetele de echilibrare automată Danfoss ASV au fost introduse pentru prima dată în 1989. De atunci s-a dovedit a fi cea mai bună alegere atunci când vine vorba de echilibrare hidraulică a sistemelor de încălzire bitubulare cu radiatoare. Capacitatea de a elimina fluctuaţiile de presiune, cauza principală a multor probleme tehnice ale sistemelor de încălzire, cum ar fi subîncăzlirea şi supraîncălzirea, zgomotul şi costurile ridicate de alimentare stabileşte echilibrul hidraulic în orice sistem şi în orice condiţie dată.

Instalare şi punere în funcţiune mai ușoare

Pornind de la recomandările clienților am re-proiectat produsele ASV. Atunci când a fost proiectată noua generaţie ASV, accentul s-a pus în special pe îmbunătăţirea caracteristicilor de instalare şi punere în funcţiune, care să ajute instalatorii și specialiștii în activitatea lor de zi cu zi prin reducerea timpului petrecut.

Noua generaţie de robinete ASV oferă nu mai puţin de 11 îmbunătățiri de produs. Cele mai importante sunt:

- ASV permite schimbarea setării de presiune diferenţială de la 5-25 kPa fără a utiliza niciun instrument.
- O scară de reglare clar vizibilă face mai ușoară determinarea corectitudinii setării. Scara indică fiecare ajustare de 1 kPa la setarea din fabrică de 10 kPa.
- Fiecare dimensiune DN a corpului robinetului este combinată cu o membrană adaptată la această dimensiune ca o singură componentă şi prin aceasta oferă un produs de încredere şi un nivel foarte precis de control.
- Un accesoriu cu inel de drenaj blochează temporar robinetul într-o poziție complet deschisă pentru curățarea și umplerea rapidă și sigură a sistemului.
- Butonul de oprire poate fi demontat, iar dimensiunile de instalare se reduc pentru o instalare mai uşoară şi mai rapidă.

Noile robinete sunt disponibile în gama de dimensiuni DN 32-50. Intervalul de setare de 20-60 kPa este, de asemenea, disponibil pentru aplicaţii cu o cerere de presiune diferenţială mai mare.

 

Descărcați noua broșură ASV-PV

Instalare și punere în funcțiune mai simple

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație