Comutați simplu între sistemele de încălzire și de răcire cu ChangeOver6 de la Danfoss

738x415_changeover6

ChangeOver6 este o vană cu sferă motorizată cu 6 porturi, proiectată să schimbe debitul dintre circuitele de încălzire și de răcire în sistemele cu 4 conducte și să elimine debitul intercalat.

ChangeOver6 în combinație cu vana AB-QM (vană de control și de echilibrare independentă de presiune) este o soluție „fără compromis” pentru schimbarea perfectă a debitului, păstrând un control perfect al acestuia. 

- 31 decembrie 2015 De către Danfoss Heating

Confort optim pentru toate înseamnă îndeplinirea precisă a diferitelor nevoi de răcire și încălzire în toate părțile unei clădiri în același timp. Acest lucru este realizat de un sistem cu 4 conducte, în care fiecare spațiu comută între alimentare și retur separate pentru apa de încălzire și de răcire. Sistemul ChangeOver6 simplifică această schimbare fără riscul apariției unui debit intercalat. Debitul este controlat precis de vana de control și de echilibrare independentă de presiune, vana AB-QM.

Combinarea vanei ChangeOver6 cu vana AB-QM face instalarea mai simplă și mai rapidă, iar funcționarea mai eficientă.

O combinație pentru simplitate, eficiență, control precis și comunicare

Vana AB-QM echilibrează în mod dinamic modificările de presiune ale sistemului, evitând supradebitul, păstrând astfel valoarea T delta și eficiența dispozitivelor de răcire și a cazanelor, permițând, de asemenea, o temperatură stabilă și viteze reduse la pompă. 

Vana AB-QM poate fi acționată de diverse dispozitive de acționare pentru a corespunde cerințelor pentru clădiri, inclusiv de revoluționarul dispozitiv de acționare NovoCon®, ce permite punerea în funcțiune de la distanță și întreținerea de la distanță prin BACnet sau Modbus, economisind timpul de instalare. În plus, informațiile despre alarme și stare sunt retrimise prin fieldbus la sistemul de automatizare a clădirii, permițând evitarea problemelor, monitorizarea energiei și interogarea de la distanță.

 

Aplicații tipice:

Clădiri de birouri, magazine mari de retail, spitale, școli etc.

Panouri radiante de plafon alimentate de 4 conducte

Ventilo-convectoare cu o singură bobină alimentate de 4 conducte

 

 

Descărcați broșura ChangeOver6

O nouă vană cu sferă motorizată cu 6 porturi oferită de Danfoss

ChangeOver6

Vană cu sferă motorizată cu 6 porturi

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație