Descoperiți noua aplicație Danfoss Link™ App și simplitatea încălzirii inteligente

700x350_smart_heating_man_in_train În centrul actualizării sistemului living by Danfoss se află aplicația Danfoss Link™ App pentru smartphone-uri și tablete – o aplicație care permite proprietarilor să controleze încălzirea din casă de oriunde și oricând doresc.

- 25 aprilie 2016 De către Danfoss Heating

Aplicația Danfoss Link™ App este ușor de utilizat, cu trei opțiuni presetate, care controlează climatul interior pe baza setărilor de dată și oră: Acasă, Plecat/Somn sau Vacanță. De asemenea, aplicația oferă posibilitatea controlului personalizat, încălzirea locuinței putând fi controlată de oriunde din lume, iar proprietarii pot reveni întotdeauna de la serviciu sau din vacanță la o casă confortabilă.

Aplicația Danfoss Link™ App poate comunica cu Danfoss Link™ CC (unitatea centrală) de oriunde există o conexiune la internet. Apoi, Danfoss Link™ CC poate regla wireless termostatele de radiator living connect®, sistemele electrice sau hidraulice de încălzire prin pardoseală și poate asigura controlul precis și complet al tuturor elementelor unui sistem de încălzire a locuinței. Danfoss Link™ CC (unitatea centrală) este simplu de instalat utilizând PSU (alimentare electrică pe perete) sau NSU (alimentare la rețea). Pictogramele mari, intuitive și textele ușor de citit vă ghidează prin procesul de programare, iar instalarea devine extrem de simplă.

Pentru instalatorii profesioniști, instalarea și setarea unui sistem Danfoss Link a devenit mai ușoară ca niciodată. Ca parte a procesului de dezvoltare, atât noua aplicație Danfoss Link™ App, cât și Danfoss Link™ CC  au fost adaptate pentru a asigura instalarea ușoară și comunicația fără erori.

Obiectivul principal al activității Danfoss este dezvoltarea celor mai bune soluții de încălzire. Aplicația Danfoss Link™ App face parte din această evoluție continuă și vom continua să ajutăm specialiștii în încălzire să parcurgă acești pași alături de Danfoss.

Niciodată nu a fost mai ușor să le oferim clienților experiența supremă a sistemelor de încălzire integrate. living by Danfoss înseamnă pur și simplu încălzire mai inteligentă.

 

Descărcați aplicația și încercați-o!

Aplicația Danfoss Link™ App este gratuită și poate fi utilizată pe dispozitive iOS și Android.

Accesați, descărcați aplicația și testați!

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație