Engineering Tomorrow

Engineering Tomorrow – Sisteme de încălzire eficiente din punct de vedere energetic pentru clădiri multifamiliale Imaginați-vă un viitor în care tehnologia modernă va permite lumii să realizeze mai multe cu resurse mai puține, în care tehnologia inteligentă inovatoare și performanțele inginerești dezvoltă soluții pentru a răspunde nevoilor în continuă creștere în domenii cheie precum infrastructură, alimentație, eficiență energetică și soluții pentru protecția mediului.

“Engineering Tomorrow” este angajamentul Danfoss pentru crearea unui viitor mai bun.

- 28 aprilie 2016 De către Danfoss Heating

Zi de zi, inginerii Danfoss dezvoltă soluții și servicii avansate tehnologic pentru eficientizarea consumului de energie, consultându-ne pe durata întregului proces cu clienți noștri. “Engineering Tomorrow” este noua promisiune a brandului Danfoss, care subliniază încrederea noastră în modelarea unui viitor mai bun prin inovație.

În fiecare an Danfoss investește peste 4% din veniturile companiei în activități de cercetare și dezvoltare pentru a găsi soluțiile viitorului. Oferim aproape 50 de linii de produse care au fost create pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră și a vă ajuta să oferiți cele mai bune servicii clienților dumneavoastră. În medie, la Danfoss este patentată o nouă invenție pe zi, pentru produse care vă vor ușura munca și vor aduce valoare clienților dumneavoastră.

“Engineering Tomorrow” face conexiunea între moștenirea tehnică remarcabilă și viitorul Danfoss și vă asigură că soluțiilor noastre vor fi și de acum încolo inovatoare, fiabile și cu o calitate ridicată.

 

Termostate living de la Danfoss pentru clădiri rezidențiale

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație