Cum să selectați vana de reglare motorizată potrivită

Ușor de manevrat, ușor de operat, ușor de înțeles – aceste calități se regăsesc în gama de produse MCV de la Danfoss. Dar ce vană este cea potrivită pentru aplicația dvs. viitoare? Obțineți o prezentare generală completă și ajutați la selectarea vanei MCV potrivite pentru aplicația dvs. viitoare făcând clic pe linkul din dreapta.

Lăsați inteligența sistemelor monitorizate să rezolve problemele aplicației dvs. Sistem de încălzire, de răcire, solar, pentru locuințe unifamiliale sau multifamiliale – ce vană de reglare motorizată (MCV) este cea potrivită pentru viitoarea dvs. aplicație? Obțineți ajutor din noile instrucțiuni Danfoss privind produsul și aplicația. Instrucțiunile oferă o prezentare generală completă a vanelor MCV disponibile pentru diferite aplicații.

- 25 aprilie 2016 De către Danfoss Heating

În ultimii doi ani, peste 10.000 de vane de reglare motorizate, MCV, de la Danfoss au fost instalate peste tot în lume pentru a controla o gamă variată de soluții de termoficare, de încălzire centrală și HVAC.

Vanele MCV permit un control precis al nivelurilor de temperatură în orice sistem de încălzire sau de răcire, asigurând confortul maxim pentru utilizatorii finali și economisiri importante de energie pentru proprietarii de clădiri. Fiabilitatea sporită a vanelor protejează împotriva suprasarcinii termice și suprasarcinii sistemului.

Acum Danfoss vă oferă o prezentare generală completă a multor vane MCV disponibile și optimizate pentru diferite sisteme, inclusiv pompe de căldură, sisteme solare, sisteme de răcire pasivă, dispozitive de răcire, cazane și ventilo-convectoare. Gama de produse include vane obișnuite și de eliberare a presiunii pentru sisteme de apă, de abur și de glicol.

Vanele MCV sunt fabricate din materiale durabile, de înaltă calitate, pentru durate de viață lungi și cu costuri reduse de întreținere. Vanele sunt proiectate ca și unități compacte cu fixare rapidă pentru instalare flexibilă, simplă și rapidă.

 

Știați că...?
Capacitățile de control ale vanelor MCV pot gestiona caracteristicile de distribuire pentru aplicațiile DHW ce utilizează schimbătoare de căldură, precum și caracteristici liniare și logaritmice. Aceasta înseamnă că până și cele mai dificile cerințe de control din sistemele de încălzire centralizată pot fi îndeplinite, furnizându-se totodată apă caldă instant.

Avantajele imediate oferite de vanele MCV Danfoss
» Detectarea automată a semnalului de control
» Selecția vitezei
» Semnalizare LED
» Opțiune de operare fie ca sistem în 3 puncte, fie ca sistem modulant
» Conexiune rapidă
» Proceduri simple pentru circuite
» Poziționare liberă
» Funcție anti-oscilare
» Caracteristică de distribuire a vanelor DHW

 

Descărcați broșura noastră

Vane de control motorizate pentru sistemele HVAC, de încălzire centralizată și de răcire

Lărgiți-vă perspectiva asupra vanelor de reglare motorizate

Consultați detaliile tehnice ale produselor

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație