Prezentarea dispozitivului de acționare digital NovoCon® S:

Conectarea sistemelor hidraulice cu cea mai bună performanță la sistemul de automatizare al clădirilor

700x350_Novocon_system NovoCon® S este un produs 4-în-1, potrivit pentru mai multe sisteme decât înainte, de la sistemele de automatizare ale clădirilor la sistemele hidraulice.

- 24 mai 2016 De către Danfoss Heating

Noul dispozitiv de acționare digital NovoCon® S adaugă încontinuu valoare pe durata de viață a unei clădiri, de la instalarea și punerea în funcțiune la optimizarea și menținerea energiei. NovoCon® este creat special pentru a se potrivi produsului AB-QM PIBCV, lider pe piață, făcând echilibrarea hidraulică automată și dinamică. Acest produs funcționează ca un produs 4-în-1; ca dispozitiv de acționare digital, ca dispozitiv de comunicare prin magistrală, ca indicator de debit și ca instrument de înregistrare a datelor.

NovoCon® conectează sistemul de încălzire și de răcire la sistemul de automatizare al clădirii prin fieldbus și permite niveluri avansate de control pentru o flexibilitate sporită, economie de timp la instalare și la punerea în funcțiune, date suplimentare despre cerințele pentru clădiri și alarme pentru diagnosticarea și remedierea problemelor de la distanță, de exemplu, capacitatea de a spăla sute de vane printr-un clic de mouse. Combinația dintre vana AB-QM și NovoCon® revoluționează sistemele hidraulice pentru clădiri, permițând automatizarea și verificarea la distanță a întregului proces prin fieldbus, economisind astfel timp și evitând erorile. Perspectivele pe piață sunt ridicate, în special datorită cererilor din ce în ce mai mari pentru informațiile despre clădiri și dorinței de a reduce costul total.

NovoCon® a primit o atenție deosebită la târgul ISH din Frankfurt, Germania, prin prezentările video care subliniază potențialul produsului, beneficiile și posibilitățile sale inerente.

Date despre NovoCon® S:

Un dispozitiv de acționare multifuncțional, de înaltă precizie, destinat utilizării cu AB-QM DN 10-32
Permite automatizarea sistemelor hidraulice prin fieldbus
Detectează problemele de circuite și blocajele vanelor
Funcții de înregistrare a datelor (de la sfârșitul anului 2015)
Indicarea debitului pentru valorile de referință pentru energie
Disponibil pe anumite piețe până la sfârșitul lunii iulie; GE, NL, PL, TR, BR, UK, RU
Disponibil în lume până la sfârșitul anului 2015.

Vizionați filmul și prezentarea video NovoCon® pentru a explora avantajele unice ale dispozitivului de acționare: 

 

Descărcați broșura noastră NovoCon

Conectarea sistemelor hidraulice și a sistemelor de automatizare ale clădirilor

NovoCon® S

Dispozitiv de acționare de mare precizie

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație