O rețea bine echilibrată aduce confort și economisește energie

700x350_SAC_cover_city

Echilibrați rețeaua, economisiți energie și îmbunătățiți confortul utilizatorului final prin echilibrarea și controlul hidraulic al rețelelor de termoficare. De peste 30 de ani, Danfoss este pionier în dezvoltarea tehnologiei pentru soluții energetice durabile în termoficare, în strânsă cooperare cu companiile de termoficare și consultanți din întreaga lume. Noi oferim experiența și expertiza noastră în aplicații de termoficare și componente pentru controlul acestora.

 

- 9 mai 2016 De către Danfoss Heating

Toate produsele Danfoss sunt dezvoltate în strânsă cooperare cu companiile de termoficare, de distribuție și instalatori pentru a crea soluții care să maximizeze fiabilitatea, confortul utilizatorului final și siguranța, reducând simultan consumul de energie, emisiile de CO2, precum și costurile de service și de întreținere.

Ghidul oferă o prezentare generală a regulatoarelor automate de control furnizate de Danfoss, care acoperă toate aplicațiile din termoficare și scheme de conectare. De asemenea, rezumă funcțiile diferitelor regulatoare, precum și specificarea presiunii, debitului și temperaturilor, pentru a vă face munca mai ușoară, mai rapidă și mai productivă.

Corelarea optimă a aplicațiilor și regulatoarelor vă permite să configurați o soluție extrem de fiabilă pentru termoficare, protejate împotriva creșterilor de presiune, fluctuațiilor, cavitație și zgomotelor, pentru a asigura un confort superior pentru utilizator și eficiență energetică ridicată. Echilibrare hidraulică perfectă.

Controlul presiunii diferențiale poate fi aplicat în rețea pentru a reduce presiunea diferențială disponibilă în zona (zona de control) și înainte de fiecare stație de clădire abonată sau fiecare vană de control. Acest lucru va asigura echilibrul automat și dinamic al rețelei prin limitarea presiunii diferențiale la valoarea dorită, astfel încât toți consumatorii să primească fluxul proiectat. Sistemul va rămâne în echilibru și nu au nevoie de re-echilibrare, chiar și atunci când rețeaua este extinsă la noi abonați sau atunci când locația sursei de energie este schimbată, sau atunci când consumul utilizatorilor se modifică considerabil.

Toate produsele Danfoss sunt dezvoltate în strânsă cooperare cu companiile de termoficare, de distribuție și instalatori pentru a crea soluții care să maximizeze fiabilitatea, confortul utilizatorului final și siguranța în timp ce minimizarea consumului de energie, emisiile de CO2, precum și costurile de service și de întreținere.

Știați că ...
În total, Danfoss oferă peste 6000 produse pentru termoficare?

 

Descărcați broșura noastră

Regulatoarele automate pentru sistemele de încălzire, de încălzire centralizată și de răcire

Descoperiți gama de produse

Consultați detaliile tehnice

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație