Danfoss Dynamic Valve - noul robinet de radiator independent de variațiile de presiune

738x415_TRV_Dynamic_Valve Fie că proiectați, instalați sau puneți în funcțiune un sistem de încălzire, cu siguranță cunoașteți provocarea de a rezolva problemele cauzate de condițiile variabile ale sistemului datorate fluctuațiilor de presiune. Acestea pot duce la distribuția inegală a căldurii, apariția zgomotelor și risipa de energie - toate motive de plângeri din partea locatarilor.

- 25 aprilie 2016 De către Danfoss Heating

Danfoss Dynamic ValveTM este un nou robinet termostatic de radiator 2-in-1, creat special pentru a elimina fluctuațiile de presiune. Pe lângă funcția de control a robinetului cu presetare, acesta are incorporat și un regulator independent de presiune. Atunci când toate radiatoarele sunt dotate cu Dynamic ValveTM și presetate la debitul necesar pentru radiator, întregul sistem de încălzire este echilibrat automat și gata pentru punere în funcțiune.

Prin urmare, sistemul de încălzire oferă încălzire uniform și constant, iar locatarii pot beneficia de un sistem de încălzire confortabil, silențios și economic.

 

Catalog de produse

 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație