Descoperiți potențialul de economisire a energiei oferit de sistemele de termoficare

738x415_Heating_the_Sustainable_City Un sistem de termoficare poate fi un sistem foarte eficient, ieftin, care necesită o întreținere scăzută, pentru încălzirea clădirilor rezidențiale, comerciale și industriale. Calitatea sa cea mai mare este aceea că reprezintă o soluție eficientă pentru rezolvarea problemelor globale legate de insuficiența combustibililor, costurile crescânde ale acestora și impactul din ce în ce mai mare asupra mediului.

- 20 martie 2017 De către Danfoss Heating

În prezent, doar 9 % din necesarul de căldură al Europei este furnizat prin rețele de termoficare. Există un potențial enorm pentru dezvoltarea termoficării în unul dinte cele mai eficiente și sustenabile sisteme de furnizare a energiei.

Sursele de energie regenerabilă joacă un rol tot mai important în rețelele de termoficare. Energia solară, eoliană, geotermală, de surplus (de la centrale electrice sau industrială), hidroenergia, biomasa - toate sursele de energie regenerabilă sunt utilizabile în rețelele de termoficare.   

Pentru a descoperi mai multe informații despre potențialul de economisire al sistemelor de termoficare și modul în care acestea pot contribui la dezvoltarea unor soluții de încălzire mai eficiente, curate și fiabile, vă invităm să consultați linkurile de mai jos. 

 

 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație