Debit optim și închidere în siguranță

Alegeți robinetul de închidere corect pentru următorul proiect de termoficare

738x415_Ball_valves_news În calitatea sa de furnizor pentru soluții de termoficare, Danfoss oferă o gamă completă de robinete de închidere completă, optimizate pentru diferite nivele de debit, temperatură și presiune.

- 10 ianuarie 2017 De către DANFOSS ÎNCĂLZIRE

În toate aplicațiile de termoficare este necesară închiderea rețelei pentru lucrări de mentenanță, reparații sau extinderea rețelei. Robinetele de închidere sunt folosite pentru a secționa rețeaua , astfel încât o parte a acesteia să fie închisă, fără a perturba funcționarea celorlalte părți ale sistemului. 

 
Robinetele cu obturator sferic sunt un element integral al oricărei rețele de termoficare, făcând posibilă secționarea în siguranță a rețelei de termoficare pe liniile principale, de distribuție sau cele către utilizatori.

 
În calitatea sa de furnizor pentru soluții de termoficare, Danfoss oferă o gamă completă de robinete de închidere completă, optimizate pentru diferite nivele de debit, temperatură și presiune. Toate robinetele sunt atent proiectate în vederea optimizării debitului prin robinet, ceea ce reduce scăderile de presiune și generează economii considerabile de energie. 

 
Construcția robinetului garantează o durată de viață de la 25 până la 35 de ani, în funcție de condițiile de operare. Sigiliul robinetelor este foarte rezistent și nu necesită mentenanță.

Gama de robinete de închidere cuprinde robinte cu obturator sferic, vane fluture, supape de sens și filtre.

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație