Whitepaper: Ghid practic pentru dezvoltarea sistemelor de încălzire eficiente energetic în clădirile rezidențiale multifamiliale

700x350_Whitepaper creating energy efficient heating system Cunoscând aspectele și problemele cu care se confruntă în mod frecvent profesioniștii din domeniul încălzirii în proiectarea, instalarea, punerea în funcțiune sau serviceul sistemelor de încălzire din clădirile rezidențiale multifamiliale, a determinat o echipă de experți în aplicații din Danfoss și Grundfos să dezvolte un ghid practic. Documentația cu este disponibilă în limba engleză, poate fi descărcată gratuit accesând linkul de mai jos.

- 25 aprilie 2016 De către DANFOSS ÎNCĂLZIRE

Acest document descrie provocările întâlnite în crearea unui sistem de încălzire cu două conducte și radiatoare care să fie eficient energetic. Pentru depășirea acestor provocări, sunt necesare cunoștințe detaliate despre metodele de echilibrare, controlul temperaturii, distribuția apei, calitatea apei și consumul de energie. Acest ghid vă oferă aceste cunoștințe. Conține recomandări practice despre ce anume trebuie să faceți. Cum puteți realiza modificările necesare, care sunt produsele care pot fi folosite și care sunt măsurile de precauție necesare, detaliind în același timp și economiile de energie realizabile.

Autori: Danfoss A/S și Grundfos A/S, Danemarca

Limba: Engleză

Conținut: 24 pagini (PDF)

De interes pentru: consultanți, ingineri, proiectanți, instalatori, proprietarii clădirilor

(pentru descărcare, vă rugăm să completați formularul online)

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație