Testați acum noua aplicație Ball Valve Calculator

Try the new Danfoss Ball Valve Calculator Acum puteți calcula beneficiile utilizării robinetelor cu obturator sferic și să prezentați clienților dumneavoastră soluția optimă sau soluțiile alternative. Rapid, ușor și eficient. Încercați acum Danfoss Ball Vavle calculator, disponibil și în limba română.

- 30 ianuarie 2017 De către Danfoss Încălzire

Robinetele cu obturator sferic Danfoss JIP™ sunt deja lider de piață în ceea ce privește reducerea nivelului emisiilor de CO2 .

Robinetul în sine nu are un impact substanțial asupra căderilor de presiune din sistem, dar utilizarea unui număr mai mare de robinete cu obturator sferic în sistemele de termoficare, are consecințe asupra căderilor de presiune în sistem. Astfel, fiecare robinet devin important în procesul de reducere a consumului de energie.

Pentru a vă ajuta în estimare beneficiilor robinetelor cu obturator sferic Danfoss JIP™, am dezvoltat Ball Valve Calculator. Introducând doar câțiva parametrii, puteți calcula economiile de energie și CO2, costurile de operare și perioada de recuperare a investiției.   

Ball Valve Calculator furnizează calcule exacte, bazate pe aplicația precizată. Acesta furnizează, de asemenea, mai multe informații detaliate și vă ajută să accesați documentația pentru produse.

 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație