Danfoss Link™ câștigă premiul ”Cel mai bun”  în cadrul SHK Award 2017

© Schuchrat Kurbanov Revista SI - cea mai importantă publicație germană specializată pentru profesioniștii din instalații, încălzire și aer condiționat -a organizat anul acesta cea de a șaptea ediție premiilor "Best of SHK Awards" în cadrul târgului internațional ISH 2017 din Frankfurt. Danfoss Link a câștigat premiul întâi în categoria Încălzire.

- 12 aprilie 2017 De către DANFOSS ÎNCĂLZIRE

În total, există patru categorii pentru care cititorii acordă punctaje - marketing, încălzire, sanitare și ventilație - folosind criterii de evaluare precum: cele mai bune idei, concepte, campanii și produse inovatoare. În alegerea câștigătorilor, s-a acordat o atenție specială aspectelor legate de inovație tehnică și design excepțional.

Danfoss a concurat și a câștigat în categoria Încălzire, cu Danfoss Link™ -  sistemul centralizat inteligent pentru controlul wireless al sistemelor de încălzire, care asigură controlul perfect al încălzirii din încăperi. Cititorii revestei SI au votata timp de două luni, produsele a 20 de companii concurente, iar Danfoss a fost ales câștigător. Locul al doilea a revenit Kermi (Sistemul x-optimized), iar locul trei Brötje (EcoBerg Plus WBG-M EVO).

Câștigătorii au fost prezentați în cadrul unei ceremonii de gală în cadrul ISH 2017, în cadrul căreia Monika Nordmann, Director regional marketing, a primit premiul în numele Danfoss.

 

În poză: Moderatoarea Angelika Demmerschmidt, Alexander Holzmann, Editor Si  și Managing Editor AT-Fachverlag, Monika Nordmann, Director Regional Marketing CER Danfoss, și Maximilian Döller, Editor Șef Si . 

 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație