Danfoss – Schimbăm modul în care ne servim clienții. Rapid. Ușor. Relevant

738x415_One_RO Danfoss implementează noul Customer Service Center

- 5 septembrie 2017 De către Danfoss România

Pentru a satisface toate nevoile clienților, Danfoss schimbă modul de servire al acestora. Scopul principal este de a asigura o cooperare Rapidă, Ușoară și Relevantă. De aceea, introducem pentru dumneavoastră o adresă de e-mail și un număr de telefon pentru comenzi, livrări sau întrebări tehnice.


Schimbarea se va produce în doi pași:

  •  Pasul 1 – de pe 20 septembrie 2017 va fi disponibilă o singură adresă de e-mail pentru toți clienții: suport-ro@danfoss.com în scopul contactării experților noștri pentru comenzi, livrări sau întrebări tehnice. 
  •  Pasul 2 – noul număr de telefon va putea fi utilizat începând cu luna noiembrie 2017: +40 31 630 98 88. 
Noua adresă de e-mail și numărul de telefon vor înlocui toate adresele și numerele pe care le–ați folosit în trecut pentru comenzi, livrări sau întrebări tehnice.

 

 

738x415_OneSlogan_RO

Care sunt beneficiile dvs.?

  • Veți beneficia de accesul Rapid și Ușor la expertiza Relevantă.
  • Ne vom asigura că fiecare apel este preluat și că fiecare e-mail va primi răspuns din partea noului nostru sistem de back-up.
  • Pentru a eficientiza colaborarea noastră, vom avea pe ecran o imagine completă, cu vizibilitate 360°, a TUTUROR TRANZACȚIILOR DUMNEAVOASTRĂ pe care le-ați efectuat de-a lungul colaborării cu noi. Acest lucru ne va permite să vă servim mai rapid și mai inteligent. 

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau comentarii.

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație