Danfoss și OE3i încheie un acord pentru a ajuta consumatorii din rețelele centralizate de încălzire în accelerarea procesului de digitalizare

Hillerød Forsyning738x415 Danfoss A / S și OE3i ApS au anunțat dezvoltarea unui program de cooperare strategică în cadrul căruia vor colabora pentru accelerarea procesului de digitalizare în cadrul sectorului de încălzire centralizată.

- 5 februarie 2018 De către DANFOSS INCALZIRE

Lumea noastră devine din ce în ce mai conectată și continuă procesul de digitalizare, iar cerințele IoT vor conduce și accelera integrarea dintre componentele avansate din stațiile de încălzire centralizată fabricate de Danfoss și soluțiile software de optimizare ale companiei OE3i.

Combinarea aplicațiilor și a cunoştinţelor tehnice deţinute de Danfoss în domeniul incalzirii centralizate cu soluții software de top, incluzând funcții precum estimarea consumului de căldură, puterea și optimizarea temperaturii pe tur de la OE3i, are scopul de a ajuta clienții să optimizeze rețelele de încălzire centralizată. Danfoss și OE3i dezvoltă un parteneriat puternic pentru clienții care au nevoie de soluții robuste pentru rezolvarea principalelor dificultăţi întâmpinate și pentru a digitaliza funcționarea.

"Nu se întâmplă adesea să remarcăm o inovație atât de puternică într-un domeniu care are nevoie de o nouă abordare și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu OE3i. Ne vom valorifica punctele forte și sinergiile combinate pentru a oferi clienților din rețelele centralizate de încălzire soluții inovatoare care îi vor ajuta să abordeze rapid dificultăţile întâmpinate, permițând în același timp accelerarea integrării IoT și a datelor pentru optimizarea continuă a reţelei şi a producției de energie", precizează Anton Koller, Președintele Diviziei de Termoficare Danfoss.

"Pe măsură ce utilizăm mărimea și resursele unui lider de piață ca Danfoss, vom putea să avansăm mult mai repede decât ar fi fost posibil pe cont propriu. Împreună, ne vom folosi punctele forte combinate pentru a aduce o schimbare pozitivă pe piață și pentru a oferi beneficii cheie acestui segment de clienți", afirmă Nicolai Hagen Johansen, Director General OE3i.

Ambele companii vor continua să funcționeze independent.

Despre OE3i

OE3i a dezvoltat un software pentru planificarea și optimizarea energiei încă din anul 2003. Clienții noștri descriu adesea software-ul prin cuvinte precum inovație, inteligență și intuiție și combinate cu Energie Optimizată, ele explică numele nostru OE3i. Ne ajutăm clienții să îşi mărească profitul și să îşi eficientizeze procedurile de lucru.

Ideea fundamentală a companiei OE3i este să combine cunoștințe profunde atât din domeniul comercial, cât și din cel tehnic, cu posibilitățile oferite de comunicarea și vizualizarea modernă a rețelelor prin intermediul celor mai noi instrumente de programare.

Despre Danfoss

Danfoss construieşte tehnologii care permit lumii de mâine să facă mai mult cu mai puțin. Satisfacem nevoia tot mai mare de infrastructură, aprovizionare cu alimente, eficiență energetică și soluții ecologice.

Compania Danfoss a fost înființată în 1933 de Mads Clausen în Nordborg, Danemarca, unde îşi are sediul. Este o companie privată care a crescut de la o întreprindere solo la un lider mondial. Avem peste 26.000 de angajați și deservim clienți în peste 100 de țări.

 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație