Urmăriți-ne pe LinkedIn și informați-vă despre noutătile în domeniul încălzirii

Engineer tomorrow together Ceea ce facem azi, va avea un impact considerabil asupra viitorului. Urmăriți-ne pe LinkedIn și vom construi împreună tehnologia viitorului.

- 21 martie 2018 De către DANFOSS INCALZIRE

Nimeni nu poate prezice ceea ce ne rezervă viitorul, dar noi toți avem puterea de a acționa acum. Comunicarea și transferului informațiilor au un rol important în dezvoltarea planurilor noastre, de aceea, noi vom disemina pe pagina de LinkedIn informațiil despre produsele, tehnologia și shimbările în politicile ce privesc sistemelde încălzire și ventilație. 

Pentru a ne adresa provocărilor viitorului, am prioritizat componentele care vor juca un rol important în soluționarea acestora. 

Aceste elemente, precum digitalizarea și eficiența energetică sunt incorporate deja în produsele și soluțiile  pe care le utilizează clienții noștri. Pentru a afla mai multe despe modul în care acestea funcționează și impactul lor asupra confortului beneficiarilor finali și asupra mediului înconjurător, vă invităm să ne urmăriți pe LinkedIn. 

Acum, vă vom prezenta aceste proiecte și vă vom oferi informațiile necesare pentru a construi împreună soluțiile viitorului.

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație