Acum puteti realiza calculele necesare pentru presetarea robinetelor pe radiatoare, direct de pe telefon

Danfoss Installer App - aplicatia mobila pentru instalatori

Installer app site Acum este foarte ușor să presetați robinetele pentru proiectele dvs., chiar la fața locului. Instalați pe telefonul mobil aplicația Danfoss Installer App și puteți realiza calculele ținând cont de parametrii fiecărei instalații.

- 18 aprilie 2018 De către Danfoss Incalzire

Aplicația mobilă dezvoltată de Danfoss, instalată de peste 200.000 utilizatori la nivel global, este disponibilă acum și în limba romană.  Danfoss Installer App este un instrument util pentru proiectele dvs., care vă oferă posibilitatea de a calcula rapid presetarea robinetelor după diferite metode de calcul, în funcție de tipul de radiator, necesarul de căldură pe cameră sau căldura radiată pe radiator.

Danfoss Installer App vă oferă acum posibilitatea de a crea proiecte cu mai multe camere și radiatoare pentru a calcula rapid presetarea pe radiator și debitul total al proiectului. Ca utilizator, puteți să editați, să ștergeți sau să duplicați proiectele pentru a vă ușura munca.  

Puteți salva rapoarte în format PDF, pe care să le trimiteți prin e-mail clienților dvs., pentru o mai bună interacțiune instalator-client și pentru a accelera procesul de instalare. Puteți, de asemenea, tipări rapoartele direct din aplicație.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store, folosind linkurile de mai jos. 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație