Danfoss Link oferă proprietarilor de case posibilitatea de a-și controla vocal sisteml de încălzire

Danfoss Link este acum perfect integrat cu  dispozitive Amazon Echo și permite controlul vocal al încălzirii, prin Amazon Alexa.

Alexa Danfoss Link Controlul inteligent și ușor al temperaturilor din încăperile din locuința prin integrarea perfectă a soluțiilor dvs. cu dispozitive Amazon Echo și controlul vocal al încălzirii, adresându-vă direct către Amazon Alexa

- 29 ianuarie 2019 De către Danfoss Încălzire

Alexa este sistemul de control vocal al lui Amazon, cu mai mult de 25.000 de abilități, care are includ acum si posibilitatea controlului sistemului inteligent de încălzire Danfoss Link.

Cu ajutorul Alexa, căutați pe web, creați și faceți liste de cumpărături, obțineți rapoarte meteorologice instantanee și controlați componente în sistemele inteligente din locuința dvs., în timp ce telefonul smartphone rămâne în buzunar. Unele dintre frazele stabilite includ:

• "Alexa, setează temperatura la 22 de grade".
• "Alexa, care este temperatura în camera de zi?"
• "Alexa, redu încălzirea până la 15 grade."

Acum, sistemul este ușor de utilizat cu unitatea centrală Danfoss Link™ pentru personalizarea programelor de încălzire. În plus, pentru ca instalarea și utilizarea sistemului Smartheating Danfoss Link să fie rapide și ușoare, am creat ghiduri și materialele video online pentru utilizatorii produselor noastre. Alexa permite controlul dispozitivele compatibile fără a fi necesară accesarea de pe telefonul mobil a unei aplicații.

Danfoss Link se asociază cu Amazon Echo folosind aplicația Danfoss, iar apoi sistemul inteligent din locuință poate fi controlat prin comenzi vocale.

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație