Descoperiți evoluția în eficiența și controlul încălzirii centralizate

Building with EvoFlat name EvoFlat de la Danfoss este o soluție completă pentru transferul de căldură pentru apă caldă menajeră și agent termic în apartamente și case care folosesc o rețea de încălzire descentralizată.

- 21 aprilie 2017 De către Danfoss Incalzire

Creșterea costurilor de energie și a cererii pentru confort termic sporit și control îmbunătățit al căldurii a complicat activitatea asociațiilor de locatari, proprietarilor clădiri și consultanților, forțându-i să caute mereu soluții competitive pentru a face față cerințelor locatarilor. La Danfoss, înțelegem aceste probleme și am re-proiectat în întregime modul în care sunt produse, livrate și controlate încălzirea și apă caldă.

Noua noastră gamă de soluții inovatoare de încălzire este un salt major înainte în a ajuta companiile să se adapteze la evoluția nevoilor clienților, reducerea costurilor și reducerea amprentei de carbon.

EvoFlat de la Danfoss este o soluție completă pentru transferul de căldură pentru apă caldă menajeră și agent termic în apartamente și case care folosesc o rețea de încălzire descentralizată.

Modulele EvoFlat vin cu toate componentele necesare și pot fi ușor de instalat. Sistemul poate fi alimentat de orice sursă de căldură, inclusiv termoficare și energiile regenerabile, pentru a furniza apă caldă instantanee, control individual al presiunii diferențiale în sistemul de apă caldă menajeră și încălzire, cu contorizarea completă a consumului de energie.

Pentru clienții dumneavoastră, acest lucru înseamnă un control complet, confort mai bun și - în principal - capacitatea de a rămâne în controlul cantității de energie pe care o folosesc și o plătesc. Pentru dvs., înseamnă o soluție mai bună, mai mulți clienți mulțumiți, o amprentă de carbon mai mică și un profit mai sigur și mai mare.

EvoFlat oferă confort și control maxime, cu un cost minim. Pentru a realiza acest lucru, am combinat experiența îndelungată în dezvoltarea de soluții pentru sisteme de încălzire cu cele mai noi tehnologii pentru a crea cel mai eficient sistem module de apartament de pe piață.

Această performanță excepțională poate fi atribuită direct calității echipamentelor care alcătuiesc sistemul EvoFlat. Noi folosim doar componentele proiectate și construite de Danfoss pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate posibile, fiabilitatea și randamentul investiției.

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație