Gama extinsa de produse de Danfoss Dynamic Valve™

 

700x350_Dynamic_valve_on_radiator

 

Pentru a răspunde tendințelor de pe piață și  ca urmare a succesului introducerii Dynamic Valve™, în urmă cu doi ani, vă prezentăm acum mai multe modele si dimensiuni ale robinetului RA-DV

- 19 august 2016 De către Danfoss Încălzire

În urmă cu doi ani, am introdus inovatorul Dynamic Valve™ 2-în-1, robinet termostatic de radiator cu regulator de presiune încorporat, care oferă o soluție simplă pentru a crea sisteme de încălzire bitub eficiente energetic. De atunci, interesul pentru și gradul de utilizare a soluțiilor dinamice de echilibrare hidraulică au crescut în mod semnificativ. Multe blocuri de apartamente, școli sau alte clădiri au fost modernizate și beneficiază de o reducere drastică a plângerilor rezidenților cu privire la zgomotul produs de sistemul de încălzire, precum și camere supra-încălzite sau sub-încălzite. În același timp, eficiența energetică a sistemelor a crescut în medie cu 10%.

  

Pentru a vă ajuta în demararea proiectelot de eficientizare energetică a  sistemelor de încălzire, vom extinde acum gama de produse al Dynamic Valve ™. Dimensiuni DN 10 și DN 15, modelele existente drepte și de colț sunt însoțite de trei noi modele: colț UK, colț stânga și colț dreapta. Aceste modele completează sortimentul cu cele mai comune dimensiuni robinete utilizate și furnizează instalatorilor și proiectanților o mai mare flexibilitate pentru montarea lor. In plus, se adaugă, de asemenea, dimensiunea DN 20, în varianta drept și colț.  Acestea oferă o soluție convenabilă pentru mai ales unele radiatoare vechi cu o ventil de racord de ¾ ".

 

Date despre Danfoss Dynamic Valve ™:

  

• Un produs inovator 2-în-1, robinet termostatic de radiator inovator cu regulator de presiune încorporat, special conceput pentru sistemele de încălzire cu două conducte 

• Potrivite pentru echilibrarea hidraulică a sistemelor de încălzire, cu un cap de pompă de până la 6 metri (60kPa) 

• Modele drepte și colț sunt disponibile în dimensiuni DN 10, 15 și 20 

• Modelele colț UK, colț la stânga și la dreapta sunt disponibile pentru dimensiuni DN 10 și 15 

• Disponibil în ambele specificații de dimensiune DIN și NF  

• Presiunea diferențială minimă necesară: 10 kPa; Presiune diferențială maximă: 60 kPa 

• Gama de debit: 25-135 l / h fără senzor; presetare manuală printr-o scală de setare 1-7 + N 

• Conexiune senzor: Conexiune RA pentru majoritatea senzorilor Danfoss 

• Disponibil și instrumentul dp toolTM pentru verificarea presiunii și punerea în funcțiune ușoară, precum și un instrument pentru demontare pentru schimbare inserției robinetului și regulatorului de presiune încorporat. 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație