Caracteristici suplimentare, utilizare simplă și rapidă: aceasta este aplicația actualizată Heat Selector

738x415_heat_selector_additional_features Heat Selector Danfoss este cel mai bun instrument de selecție a produselor online, care optimizează procesul de planificare pentru experții în domeniul aplicațiilor de încălzire. Versiunea nouă și actualizată a aplicației este disponibilă acum, asigurând utilizatorilor un proces de selecție simplu și adaptat.

- 22 noiembrie 2017 De către Danfoss Heating

Heat Selector permite selectarea rapidă și ușoară a aplicațiilor de încălzire. Acesta vă oferă cele mai bune soluții pentru nevoile dvs., bazându-vă numai pe cele mai recente versiuni ale produselor. De asemenea, economisește timp în selectarea produsului, permite realizarea de comparații și vă îndrumă către mixul optim de produse pentru aplicația dvs.

Recent, a fost reproiectată pagina de Start și s-au adăugat funcționalități noi în Lista mea. Pagina principală permite acum utilizatorilor să aibă o imagine de ansamblu mai bună a aplicațiilor produsului, în timp ce bara de instrumente este utilizată intuitiv și cu ușurință.

Prin noile funcționalități ale Listei mele se pot salva produsele vizualizate și selectate, care ulterior sunt disponibile pentru utilizare suplimentară. Lista mea este una dintre caracteristicile cele mai utile ale lui Heat Selector Danfoss, iar funcționalitatea sa principală este reprezentată de salvarea documentelor într-un singur loc.

Cu Lista mea, calculele anterioare sunt disponibile pentru a fi utilizate prin doar câteva click-uri, ceea ce conduce la obținerea mai rapidă a unor recomandări pentru aplicație. Acest lucru se realizează prin reducerea numărului de click-uri - de acum este disponibil butonul de copiere, editare și ștergere.

Dacă ați început deja sau doriți să începeți să utilizați Heat Selector Danfoss, aceste actualizări vă vor optimiza munca și vor asigura o experiență satisfăcătoare pentru utilizatori.

Pentru mai multe informații despre Heat Selector Danfoss, urmăriți webinar-ul unde vi se prezintă modul de utilizare, de actualizare, portofoliul și alte informații utile. Webinar-ul este potrivit pentru oricine utilizează deja sau vrea să înceapă să utilizeze Heat Selector și îl puteți viziona oricând doriți.

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație