Performanță în controlul temperaturii și echilibrarea hidraulică, în avantajul dvs.

AVQM Controlul presiunii diferențiale, al temperaturii și al debitului se poate face printr-un singur dispozitiv, un regulator al presiunii diferențiale cu acționare automată în vana de control.

- 24 octombrie 2017 De către Danfoss Încălzire

Rețelele de termoficare sunt sisteme cu un nivel ridicat de dinamism. Alimentarea trebuie să îndeplinească instantaneu cerințele variabile influențate de condițiile meteorologice, pornirea de dimineață, profilul consumatorului și multe altele.

Schimbarea debitului într-o parte a sistemului influențează direct debitul și presiunea diferențială în alte părți. Consecința este apariția fluctuației nedorite a temperaturii în partea secundară a schimbătorului de căldură ce poate fi remediată prin integrarea unui regulator al presiunii diferențiale (dP) cu acționare automată în vana de control. Acesta are rolul de a a stabili condițiile în care funcționarea vanei de control depinde exclusiv de semnalul de la regulatorul electronic; indiferent de orice perturbare care rezultă din schimbarea debitului și a presiunii diferențiale din cadrul sistemului.

Rezultatul este un control excelent al temperaturii și echilibrarea hidraulică automată a rețelei. Echilibrul hidraulic corect asigură faptul că fiecare consumator se poate bucura de precizia debitului necesar în conformitate cu specificațiile, fără surplusuri de debit.

AVQM controlează temperatura la sarcini mici și o menține stabilă pentru toată gama de debite. Toate modificările presiunii diferențiale disponibile sunt corectate automat, rezultând în reducerea perturbărilor controlului temperaturii și durata de viață cu până la 50% mai mare. Deoarece AVQM acoperă trei funcții într-un singur produs, costurile de instalare sunt cu până la 50% mai mici.

În prezent, mai mult de 100,000 substații operează cu AVQM, în aplicații din întreaga lume.

Puteți citi mai jos câteva dintre beneficiile dumneavoastră:

• Niveluri stabile ale presiunii diferențiale pentru controlul precis al temperaturii
• Punere simplă în funcțiune a stației
• Controlul precis al temperaturii, semnificativ mai bună în comparație cu vanele de control clasice
• Nivelul redus de zgomot în sistem
• Durata de viață prelungită a echipamentului de control
• Reducerea riscului de cavitație datorită designului special al regulatorului de presiune diferențială

Monitorizarea funcționării sistemului din biroul dumneavoastră

Noi furnizăm soluții și produse care vă oferă dumneavoastră și clienților dumneavoastră tehnologie avansată, ușor de utilizat, cu un necesar minimum de întreținere, care aduc beneficii financiare și au impact redus asupra mediului. Toate acestea susținute de serviciile și suportul tehnic pus la dispoziția dumneavoastră. Recent, Danfoss a creat ECL portal, o soluție SCADA plug-and-play bazată pe internet. Aceasta vă oferă oportunitatea ideală de a observa singur avantajele vanelor AVQM.

În plus, portalul permite monitorizarea și controlul substației de la distanță. Nu aveți nevoie decât de un regulator electronic Danfoss, ECL Confort 310, și o conexiune la internet. Pentru a vă conecta la portalul ECL sunt necesare doar câteva click-uri.

 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație