Simplificarea procesului de masurare precisa a energiei - SonoSelectTM

Cel mai bun contor ultrasonic de energie termica oferit de expertii in incalzire Danfoss

SonoSelect_ A true long_term win_win) Pe baza tehnologiei ultrasonice de precizie, noul contor de energie termică SonoSelect™ oferă nivelul de precizie şi fiabilitate necesar pentru a contribui la soluţionarea celor mai dificile probleme legate de gestionarea energiei.

- 19 iulie 2016 De către Danfoss Incalzire

SonoSelect™ stabileşte un standard nou în măsurarea energiei termice. Cu o gamă largă de funcţii inovatoare şi unice, instalarea şi punerea în funcţiune sunt operaţiuni simple, oferind măsurători continue şi performante, chiar şi în condiţii dure de temperatură ambiantă.

Una dintre caracteristicile cheie ale SonoSelect este aceea că toate funcţiile avansate pot fi controlate şi prin intermediul unui smartphone, cu ajutorul aplicaţiei inovatoare SonoApp. Funcţiile complexe sunt uşor de programat, iar reglările obişnuite se realizează mai rapid şi mai simplu. Nivelul ridicat de utilizare reduce numărul erorilor şi asigură un timp minim de instalare.

Precizie şi fiabilitate

SonoSelect™ combină anii de experienţă cu tehnologia ultrasonică de vârf pentru a furniza un nou nivel de precizie constantă de măsurare pe o durată mare de funcţionare. Măsurarea debitului rămâne extrem de stabilă, chiar şi la debite reduse şi cu apă de calitate inferioară. Tehnologia ultrasonică asigură, de asemenea, o durată mare de viaţă cu performanţe fiabile continue şi necesită mici măsuri de întreţinere sau nu necesită întreţinere. Un adevărat câştig reciproc pe termen lung.

Se lucrează mai uşor cu SonoApp

SonoSelect™ reprezintă ultima generaţie în măsurarea energiei termice şi poate fi utilizat pentru absolut orice, de la verificarea în timp real a funcţionării sistemului la conectarea rapidă a locaţiilor şi remedierea erorilor. Toate acestea se pot face prin intermediul ecranelor clare şi intuitive din meniu.

Transferul funcţiilor avansate în aplicaţia SonoApp facilitează utilizarea contorului de energie termică SonoSelect™şi reduce riscul de setare incorectă. De asemenea, se pot adăuga funcţii, lucru care nu s-ar putea realiza în alt mod.

Pentru mai mult detalii, vă invităm să consultați pliantul de prezentare sau sa descărcați SonoApp.

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație