Cunoaștere și inovație pentru a câștiga în fiecare etapă a proiecterlor cu contorul de energie termică SonoSelect ™

700x350_Campaign_SonoSelect_front_display SonoSelect ™ reprezintă noua generație de contoare de căldură cu ultrasunete, fiind dezvoltat pentru a furniza clientului acuratețea și fiabilitatea necesare pentru a face față provocărilor de management al energiei.

- 19 octombrie 2016 De către Danfoss Incalzire

Bazat pe tehnologia cu ultrasunete de precizie, noul contor pentru energie termică SonoSelect ™ stabilește un nou standard în contorizare a căldurii. Oferind o gamă largă de caracteristici inovatoare și unice, SonoSelect ™ abordează performanța și ușurința în utilizare. Este simplu de instalat și de pus în funcțiune, oferă măsurători continue și de înaltă performanță, chiar și în condiții dificile de temperatură ambiantă.

 

Următoarea generație în controlul energiei termice cu ultrasunete

 

Una dintre caracteristicile cheie SonoSelect este că toate funcțiile sale avansate  pot fi controlate prin telefonul inteligent prin aplicația mobilă inovatoare SonoApp. Funcțiile complexe pot fi programate cu ușurință și ajustările de rutină sunt mai ușor de accesat și efectuat.

 

SonoSelect ™ oferă o diagnosticare performantă prin intermediul SonoApp - până acum disponibilă doar pentru contoarele de energie cu utilizare industrială. Contorul de energie termică are caracteristici de diagnosticare care permit confirmarea, identificarea și corectarea la cerere a consumului.

 

Tehnologia cu ultrasunete a contoarelor de căldură asigură o durată de viață îndelungată, cu performanțe fiabile și nevoi reduse de mentenanță, datorită design-ului unic al traductorului de la Danfoss.

 

Aplicații tipice

• Rezidențial - Case multi-familiale

• Rezidențial - 1 & 2 case familiale

• Clădiri comerciale cu consum redus

 

Danfoss oferă noul SonoSelect ™ în debite de la 0,6 m3 qp / h până la 3,5 qp m3 / h DN care acoperă dimensiuni de la DN15 la DN25.

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație