Economisiți energie cu distribuţia eficientă şi sigură a aburilor

steam valves V-ar plăcea să îmbunătățiți performanța procesului industrial, a sistemului de încălzire bazat pe aburi sau a încălzirii apei calde menajere?

- 27 iulie 2017 De către Danfoss Încălzire

Daca răspunsul este da, atunci folosirea componentelor Danfoss pentru aburi vă vor face aplicația 100% sigură și controlată.

Aburii, ca sursă de energie, joacă un rol important de transportori eficienți de energie, în special în mediile industriale. De asemenea, aceiași aburi sunt folosiți deseori pentru încălzirea apei sau a unei încăperi.

Când lucrați cu aburi și temperaturi ridicate, siguranța și controlul eficient sunt esențiale. Astfel că, Danfoss este încântat să vă ofere componente de control special concepute să îndeplinească cele mai înalte standarde de control și siguranță.

Pentru aplicațiile cu aburi pot fi folosite diverse produse pentru controlul presiunii, debitului și temperaturii, cum ar fi regulatoare automate pentru reducerea presiunii și vane de control motorizate:
• Controlul presiunii aburilor în casele cu cazane
• Reducerea aburilor în rețele de distribuție
• Control temperaturii în rețelele de termoficare și substații de transfer al căldurii – pregătirea eficientă a apei calde menajere și a încălzirii
• Controlul temperaturii și a presiunii în aplicații industriale

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație