EvoFlat: confortul descentralizat!

evoflat Sistemele EvoFlat furnizează rapid încălzire şi apă caldă menajeră la cerere, reducând în acelaşi timp riscul dezvoltării de bacterii în apă. Prin creşterea gradului de conştientizare cu privire la utilizarea efectivă a căldurii, contorizarea individuală a fiecărui apartament reduce consumul de energie cu până la 30%.

- 30 august 2016 De către Danfosss Incalzire

Sistemele de încălzire descentralizate cu module de apartament aduc o gamă largă de beneficii în comparație cu sistemul tradițional centralizat. În sistemul EvoFlat, unitățile de interfață hidraulică sunt instalate în fiecare apartament. Cu o poziție de lider în sistem, modulele EvoFlat încălzesc și reglează descentralizat apa caldă menajeră sau apa pentru încălzire, contribuind la reducerea pierderilor și până la 30% reducere a consumului de energie.

Milioane de apartamente din toată lumea sunt renovate în fiecare an. Izolaţiile termice la nivelul acoperişurilor şi faţadelor, împreună cu ferestrele şi uşile noi pot reduce cerinţele energetice ale unei clădiri de apartamente cu până la 83%. Astfel de economii semnificative de energie cu posibilitatea de integrare a surselor de energie regenerabile impun noi concepte energetice - deopotrivă pentru clădirile renovate şi pentru cele noi. Integrarea surselor de energie regenerabila Indiferent dacă este vorba despre renovarea unei clădiri existente sau despre o clădire nouă, sursele de energie alternativa necesită un rezervor tampon care să colecteze apa încălzită şi să o distribuie la apartamentele individuale. Fiecare apartament are propriul său micromodul, o interfaţă hidraulică care asigură faptul că apa de încălzire este distribuită la radiatoarele individuale din apartamente, la temperatura dorită.


Fiecare dintre aceste micromodule de apartament este echipat şi cu un sistem de apă proaspătă, care încălzeşte apa menajeră atunci când este necesar, în cantitate suficientă şi, înainte de toate, sigur şi igienic.

Beneficiile modulelor Evoflat


Planificare și instalare:
•Eficient din punct de vedere al costurilor de instalare, fie că este vorba de proiect nou, renovare sau re-utilare
•Ocupă mai puțin spațiu în fiecare apartament - poate fi montat în nișe, sub scări sau incastrată
•Rapid și ușor de instalat. Doar 3 piese țevi ascendente, sistem de țevi redus și necomplicat, fără nevoia de spargere a plafonului/podeleiFolosire:
•Operare eficientă și temperaturile scăzute reduc pierderile de energie, precum și costurile de operare
•Măsurare corectă și fiabilă, precum și facturare corespunzătoare consumului real
•Defectele și consumul pot fi monitorizate și citite prin contorul de energie termică
•Setarea individuală a temperaturii pentru fiecare încăpere, independent de producerea apei calde
•Risc redus de dezvoltare a bacteriilor în apa depozitată, comparativ cu sistemele cu un cazan central
•Costuri foarte reduse de service și întreținere

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație