Vanele rotative Danfoss -  ușor de instalat și operat

Rotary valves Vanele rotative Danfoss au un indicator unic de poziție care vă ușurează munca la instalare punere în funcțiune

- 30 mai 2017 De către Danfoss Încălzire

Vanele rotative de la Danfoss sunt create pentru reglarea debitului și temperaturii în sistemele de încălzire, în care un anumit nivel de scurgeri poate fi acceptat, și pentru care nu este necesară definirea caracteristicii de control.

Danfoss a creat un indicator unic de poziție pentru o instalare și o punere în funcțiune mai ușoare. Indicatorii pentru poziția vanei sunt creați pentru a fi vizibili de sus sau din lateral, cu sau fără servomotor montat pe vană. Datorită acestei caracteristici, se economisește timp la instalarea și punerea în funcțiune a vanei.

Datorită noului design avansat al vanei, noile vane rotative de la Danfoss au cel mai scăzut nivel de scurgere din clasa de produse. Pentru zero scurgeri și control premium, Danfoss recomandă iMCV™ – noua generație de vane de control motorizate inteligente. iMCV™ include și funcția antioscilații, instalarea fără instrumente, un servomotor pentru DN 15 până la 80 și design anti-scurgere.

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație