Evenimentul anual Beijer Ref România

Evenimentul anual Beijer Ref România: Danfoss prezintă noi oportunități de refrigerare prin introducerea noului nostru produs – valva de expansiune electronică motorizată ETS Colibri.

Evenimentul anual Beijer Ref România & Danfoss

- 27 februarie 2017 De către Danfoss

Tradiționalul seminar tehnic organizat de Beijer Ref România in Cluj Napoca a numărat în luna februarie peste 70 de contractori, proiectanți, instalatori și manageri ale principalelor companii implicate în lumea frigului și al aerului condiționat la nivel național și regional.  

Echipa Danfoss a ținut prezentări în prima zi a seminarului acoperind o gamă largă de oportunități prin produsele și soluțiile noastre.

De-a lungul celor două zile de eveniment, Danfoss de asemenea a avut un stand unde participanții au putut viziona filme și materiale promoționale despre noutăți, portofoliu, gamă de produse precum: ETS Colibri, controlere electronice refrigerare Adap-Kool, senzori de gaz, unitățile condensare Optyma și altele.

Interesul, însă, a fost captat de noua valva de expansiune motorizată ETS Colibri

 

„Are un aspect aparte, nemaiîntâlnit, compact. De asemenea este diferită prin calitățile tehnice aduse: viteza de închidere, precizia injecției de agent frigorific, vizorul cu indicator de umiditate integrat, racorduri bimetalice inox-cupru, flexibilitate în poziția de montaj”, au fost primele impresii generale ale vizitatorilor.

  

Pe durata prezentărilor Danfoss a adresat informații ușor de înțeles și a scos în evidență, de asemenea, posibilitățile simplificate prin intermediul celorlalte divizii ale sale: încălzire (rezistențele electrice DEVI, portofoliu, selecție) și convertizoare de frecvență (sfaturi utile, factori de selecție, întrebări frecvente, dificultăți des întâlnite).

 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație